Rouwen is doodnormaal ♡

Als ervaringsdeskundige en gediplomeerd Rouw & Stervensbegeleider weet ik wat rouw met je doet en hoe verschillend je rouw kunt ervaren. Rouw is er, en zal er voor altijd zijn. Dat maakt ook dat er altijd rouw om iemand die je mist zal blijven bestaan. Mijn streven is om je te helpen om makkelijker over die rouw te kunnen praten, de pijn te verzachten en zonder schuldgevoel weer verder te leven, zij aan zij met de rouw die er bij hoort. Want die rouw, de herinneringen aan degene die gemist wordt, mag er zijn en mag zeker blijven. We gaan het samen lichter maken en verweven in jouw leven ♡

Rouw kan overweldigend zijn, en het is heel normaal dat je dan niet goed kunt functioneren. Wegstoppen lijkt dan de beste manier maar ergens knaagt het aan je. Je moet er doorheen, maar je durft de rauwe rouwpijn niet aan.
Je leven ziet er ineens anders uit en misschien krijg je extra taken op je pad waar je nu geen raad mee weet. Ik herken de rauwe rouwpijn die rouw kan veroorzaken en wil je graag verder helpen. Samen in beeld brengen wat jij nu nodig hebt.

Je hoeft het niet alleen te doen, laten we het samen doen. 

 

 


Van Overleven naar Leven.
Heb jij rouwverdriet en heb je daarbij hulp nodig of alleen maar een luisterend oor, een veilige plek waar je zichtbaar mag rouwen? Laten we samen een reis maken door Rouw Land, een praktische tool die inzicht geeft in de rouwreis die je maakt en je op weg helpt van Overleven naar naar het nieuwe Leven. Omdat rouwen over liefde gaat zal deze altijd blijven, we gaan de rouw verweven in jouw nieuwe Leven.

Ik wil graag luisteren naar jouw rouw en je verder helpen. Ik werk doelgericht. Het uiteindelijk doel van de begeleiding is het dagelijkse leven weer op te pakken en stap voor stap je eigen leven weer vorm gaan geven.  Een leven waarin we de rouw de ruimte geven en in je leven verweven. Laten we samen op zoek gaan naar de positieve dingen die onder het verdriet verborgen zit.
Daarom ontmoet ik je graag in rouw ♡

 

 Neem nu contact met mij op en dan zetten we de 1e stap
📞 06-28477398 of  📥: info@versloot.eu📍 Amersfoort  💻 NL


Intake gesprek                GRATIS (telefonisch & max. 30 min.)
Rouwbegeleiding:          €45 per sessie, maximaal 60 minuten
Stervensbegeleiding:   afhankelijk van hulpvraag en locatie vanaf  €45  per uur

 Stervensbegeleiding 

Sterven is verhuizen van de buitenwereld naar het hart van de mensen die van je houden.
(Manu Keirse)


Rouw kan ook al gevoeld worden voor het overlijden van een dierbare, als een naaste ernstig ziek is of op hoge leeftijd; en het einde van het leven nadert. Hoe ga je bij leven al afscheid nemen? Wat en hoe kan palliatieve zorg bijdragen aan deze laatste fase? 

Hoe moeilijk het ook is, goed afscheid nemen is het mooiste wat je voor jezelf of nog voor iemand kunt betekenen. Niet wachten op de dood die toch komen gaat maar samen die laatste periode kwalitatief invullen. Alvast kijken naar wat er gebeuren gaat, wat kun je samen nog doen in die laatste levensfase, ik bied daarin mentale ondersteuning. 
Je hoeft het allemaal niet alleen te doen, zorg ervoor dat de kostbare tijd alleen voor jullie samen is. Laten we samen een plan maken zodat je elkaar niet verliest in de zorgtaken. 

Indien gewenst kunnen we ook samen persoonlijke wensen bespreken; een zorg- of uitvaartplan maken zodat het besproken is en op de plank ligt. Ruim je huis op en geef wat je wilt nalaten met een warme hand weg. Maak het elkaar makkelijk in deze, toch al, moeilijke tijd!
Ik help je er graag bij ♡

 

 Rouwend Beeldhouwen

Rouwen en beeldhouwen dat maakt samen: rouwend beeldhouwen. Ik bied je een veilige plek waar je verdrietig mag zijn tijdens het zelf maken van een koester- of herinneringssteen. Informeer naar de mogelijkheden.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Review juni 2023:

Jolanda heeft veel voor mij betekent tijdens mijn Rouwbegeleiding.

Graag wilde ik hierin met mijn handen bezig zijn en niet alleen 1op1 gesprekken. Toen ik las over haar beeldhouwkunst en dat ze dit samen doet met Rouwbegeleiding, heb ik meteen contact met haar opgenomen. We hadden meteen een klik.

Tijdens het beeldhouwwerk en onze gesprekken heb ik veel emotie en liefde kunnen verwerken in mijn beeld en heb ik het een plekje kunnen geven, dit mede door Jolanda. Voor mij heeft het beeld een mooie plek thuis, waar as van mijn dierbaren in zijn verwerkt. Voor mij is het beeld een symbolische betekenis geworden. Een hart die een tijd gebroken is en als je hem omdraait een hart dat geheeld is.Zonder jou Jolanda was dit niet tot stand gekomen,

Jolanda neemt de tijd en wat er zich aandient wordt over gesproken, heel fijn. 

Dankjewel hiervoor. Liefs M.

 

 


Opleiding:
📚 Rouwcounseling  🎓 2021 (Civas HBO opleiding; erkend door: KTNO, BATC, NVST, ABvC, VBAG)
📚 Stervensbegeleiding 🎓 2022 (Laudius MBO opleiding; erkend door: KTNO, BALC, NRTO) 
📚 Basistraining palliatieve zorg voor zorgmedewerkers 🎓 2023 (Carend)
💻 Online bijscholing d.m.v. webinars (o.a. Carend)
📚ACT: Acceptance & Commitment Therapy 🎓 2024 (Laudius)

 

 

 

 

 
#rouw # rouwbegeleiding #rouwbegeleider #rouwcounseling #rouwcounselor #intake #gratisintake #verlies #pandemierouw #covidrouw #pandemie #troost #rouwbegeleidingamersfoort #rouwhulpamersfoort  #rouwig #verlies #onlinerouwhulp #uitvaartnazorg #nazorg #rouwen #rouwenverlies #voorrouw #afscheid #stervensbegeleiding #rouwcoach #coaching #ikrouwzielsveelomjou #afscheidnemen #afscheid #uitvaartplan #familiebegeleider #familiebegeleiding #rouwhulp #rouwpijn #palliatievezorg

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial