20/12/2020: Via LinkedIn Mandarin Bird verkocht. Vandaag maar even thuisbezorgd. Meneer was erg blij, is voor zijn vrouw en dan is het toch heel fijn dat zijn keuze is gevallen op een beeld van mij! Hij heeft een prachtig kerstkado gekocht. Ik ben vereerd 😊.

26/11/2020: Goed materiaal is het halve werk! Dat is wat je sowieso moet nastreven. Naast een goede werkruimte, met goed gereedschap, moet je zorgen dat je zelf ook comfortabel kunt werken. Ik had al een katoenen schort, maar met het natte polijst-werk is dit lederen schort een must. En dan graag met mijn eigen logo 😊 want ik mag toch best trots zijn op mijn eigen werk.

15/11/2020: Nu ik een paar weken zelfstandig aan het werk ben, merk ik hoe fijn het is om zo fysiek bezig te zijn en steenkunst te creëren. Momenteel ben ik met 4 projecten tegelijk bezig. 2 projecten zijn zo goed als klaar, maar ben voor de finishing touch nog zoekende naar de juiste sokkel. Voor de walviskop wordt er in samenwerking met www.keistadhout.nl gewerkt aan een mooie sokkel afkomstig van gekapte bomen uit Amersfoort. Ik hoop dat het een succesvolle samenwerking zal worden, zodat ik in de toekomst meer gebruik kan maken van hun diensten. 2 projecten moeten nog verder bewerkt worden. En dan heb ik nog de Old Geisha waarvoor ik denk ik contact ga zoeken met een siersmederij.

5/11/2020: Mijn 1e expositie in galerie House of Arts Woerden is nu afgelopen. Ik ben zeker niet ontevreden over de verkoop en de aandacht die mijn steenkunst heeft gekregen. Ik heb er van geleerd en ik sluit niet uit dat ik in de toekomst nog eens hier mijn steenkunst zal exposeren. Leuke plek en enthousiaste galeriehoudster.

21/10/2020: Afgelopen maandag even wegwijs gemaakt en sinds vandaag ben ik echt zelf aan het werk in Achterveld. Een fijne grote lichte ruimte, waar binnen & buiten volop gewerkt kan worden. Naast mijn eigen gereedschap mag er ook van het gezamenlijke gereedschap gebruik gemaakt worden. Omdat ik momenteel flexibel in mijn uren ben, kan ik Covid-19 vrij werken 😷. Heerlijk, radio aan en gaan!

16/10/2020: Nog zo’n 2 weken en dan zit de expositie er al weer op. Ik hoop dat ik nog wat mensen mag blij maken met mijn steenkunst. Ik zit in ieder geval vol nieuwe ideeën en heb nog andere galeries op het oog. Ik heb zeker ook niet stil gezeten. Inmiddels een collectieve werkruimte in Achterveld gevonden, alwaar ik naast mijn lessen zelfstandig aan het werk kan. Hopelijk brengt dat ook weer nieuwe vaardigheden en contacten met zich mee. Zin an!

11/9/2020: Mijn aller eerste werk is via de galerie als eerste verkocht 😃 Zo leuk om te ervaren dat er iemand is die net zo blij kan worden van mijn werk als ik zelf. Ik heb het met liefde gemaakt en hoop dat de nieuwe eigenaar er heel lang heel veel plezier van mag hebben.

5-9-2020: Vandaag is het zover! Al mijn steenkunst zorgvuldig ingepakt en met mijn visitekaartjes en potjes was op weg naar Woerden. Heleen van Ulden van ☞ https://www.houseofartswoerden.com is heel enthousiast over mijn steenkunst. De komende 2 maanden moet blijken of het interessant genoeg is om ook verkocht te worden. In ieder geval staan er diverse evenementen in Woerden op de agenda waarbij ook de galerie betrokken is. En de molen trekt daarbij hopelijk ook genoeg volk aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial