Mijn SteenKunst mag gezien worden en zal makkelijk een vertrouwd beeld in het interieur zijn. In de vensterbank, op de side-table of op je bureau. 
Een item wat tijdloos is en onderdeel wordt van jouw persoonlijke habitat. 
SteenKunst; op gevoel gemaakt en door jou gekocht.

 

Het zal jaren een vriend(in) van je zijn. Kinderen zullen er mee opgroeien en het zal hen later herinneren aan jou. Want het stond bij jou op de kast en zij zullen het doorgeven aan de volgende generatie omdat het inmiddels onderdeel van de familie is geworden, een erfstuk. Dat samen maakt mijn vraagprijs: een eerlijke vraagprijs en dan krijg je er van mij heel veel kunst-kijk-plezier gratis bij 🙂 . 

 

 

 
 
Je wilt als Kunstenaar dat je gezien wordt, dat jouw SteenKunst iemand raakt maar ook dat erkent wordt dat je je werk met passie, talent en overtuiging hebt gemaakt. Elk beeld is uniek en is uren door mijn handen gegaan tot ik uiteindelijk tevreden was met het eindresultaat. De ene keer gaat het makkelijker dan de andere keer, dat heeft mede met de steensoort te maken. Iedere keer ervaar ik het plezier als ik die ruwe, harde en koude steen onder mijn handen zie veranderen in een zacht, warm en aaibaar kunstwerk. Als een beeld een sokkel nodig heeft dan ga ik voor de perfecte match, het liefst hergebruik van materialen omdat ik duurzaamheid belangrijk vind. Het moet op maat gemaakt worden. Daarvoor heb ik moeten samenwerken, ben ik op pad geweest en heb ik een vakman de opdracht gegund. En met die componenten wordt mijn prijs bepaald, een eerlijke prijs. 🍀

 


Indien gewenst bezorg ik mijn werken bij je thuis. Vanwege het gewicht en de kwetsbaarheid kies ik er voor mijn SteenKunst bij je thuis te bezorgen, kosten €25 (binnen NL).
Op verzoek kan het ook verstuurd worden. De kosten en risico zijn voor de koper.
Ophalen mag natuurlijk ook, dat is dan gratis 🙂
🇬🇧🇯🇵🇨🇳🇺🇸🇪🇺 If you are interested in my work. Please contact me about the delivery conditions.
Naast mijn SteenKunst verkoop ik ook door mij handgemaakte WolKunst. Naast een decoratieve functie is het ook functioneel. Deze WolKunst maak ik speciaal om mijn beelden erop te exposeren. Ik probeer hierbij natuurlijk een mooie samenhang tussen SteenKunst en WolKunst te bewerkstelligen. Het is een bescherming voor mijn beelden of sokkels en|of voor de ondergrond. De WolKunst is ook te koop. Prijzen variëren vanaf €25.
Ram II met WolKunst

 

🌴 Mijn SteenKunst wordt mogelijk gemaakt door gebruik van materialen uit de natuur. Om hier heel bewust mee om te gaan doneer ik met iedere verkoop en geef ik een stukje natuur terug aan onze 🌍. #TreesforAll | Bosje Bomen #WWF

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial