Hieronder geef ik graag de ruimte voor reviews van kopers van mijn Steenkunst of cursisten van de cursus SteenGevoel

_____________________________________________________________________________________________________

In april 2022 fietste ik met een vriendin de kunstroute in Achterveld. We kwamen ook bij Jolanda. Daar zag ik de mooie “Stoorvogel”. Aangezien mijn man en ik in november 2022 50 jaar getrouwd zouden zijn vond ik dit een prachtig cadeau voor hem, ik was eerlijk gezegd niet op zoek naar een cadeau. Maar bij het zien van deze prachtige vogel van speksteen moest ik direct aan hem denken. Mijn man is echt een vogelman. Nou wat is er mooier dan zo’n mooi beeld voor hem te kopen. Ik moest het lang bewaren, het was nog lang geen november. Toen de dag daar was kon ik het eindelijk geven. Hij vindt hem prachtig, ik had niet anders verwacht. 
Willy & Wim Tolboom, november 2022

de Stoorvogel
de Stoorvogel

In een paar zaterdag ochtenden heb ik bij Jolanda van speksteen een beeld gemaakt. Jolanda laat je lekker zelf aan de slag gaan en geeft op een hele fijne manier aanwijzingen en tips zodat je verder kan en tot een prachtig resultaat komt. Ik vond het heel erg leuk om te doen, heerlijk om ook niet in je hoofd maar met je handen bezig te zijn, een echte aanrader!
Margiet, november 2022

Bruid | Bride: ” Een steen die ik aan mijn vader had gegeven om mee te beeldhouwen, maar wat hij niet meer heeft kunnen doen, transformeerde Jolanda in een sierlijke en bijna transparante vrouwenfiguur. Heel waardevol voor mij, een prachtig kunstwerk met heel speciale herinnering. Dank je wel, Jolanda!” Anne, oktober 2021

Bruid | Bride

Kingfisher: “Wij zijn in het trotse bezit van dit topstuk dat in zijn eenvoud het duikende momentum en de sierlijkheid van een ijsvogel uitdrukt”.
H.P. te Austerlitz

no.8
IJsvogel | King Fisher

Tulpentuintje: “Ik ben één van de gelukkigen die een mooie creatie in het bezit heeft van Jolanda. De Tulpentuin is een stuk waar ik elke dag met veel plezier naar kijk. De vorm en kleuren zijn mooi en rustig. Een aanwinst in mijn kamer!”
C.T. te Broek in Waterland

no.2
Tulpentuintje | Tulip Garden

It’s all inside your head: “Een prachtig afstudeercadeau, een mooi minimalistisch beeld met fijne kleuren en vormen, staat nu te stralen op een prominente plek in onze boekenkast.”
C.H. te Rotterdam

no.6
It’s all inside your head

Sleeping Duck: “ Sinds enige tijd zijn wij de gelukkige bezitters van de “ Sleeping Duck”. Deze winter heeft hij gezellig bij ons op de tafel in de woonkamer liggen slapen en genieten we in deze bijzondere tijd van zijn mooie en simpele vorm. Met het mooie weer gaat hij verder slapen op de tuintafel en gaat hij met zijn mooie kleur op in de natuur. We zijn heel blij met hem”.
Anoniem

no.7
Slapende eend | Sleeping duck

Father | Swimsuit:  “Jolanda is mijn jongste zus en van jongs af aan is zij al bezig met het creëren van kunst. Zij is van het schilderen en beeldhouwen, altijd al bezig geweest met het uiten van haar creativiteit. Ze begon met schilderen, en ook dat heeft ze niet onverdienstelijk gedaan. Ze verkocht goed en ook wij, broers en zussen, hebben een werk van haar thuis hangen. Niet omdat ze onze zus is, maar omdat datgene wat ze maakt ook echt de moeite waard is! Sinds enige tijd is ze overgestapt op SteenKunst en ook dat doet ze met volle overgave. Toen ik het beeld  ‘Father’ zag, ontroerde me dat in één blik! Het deed me zó enorm aan onze vader denken dat ik dacht: dat beeld wil ik hebben. De koop was dan ook direct gesloten 😊. Ook ‘Swimsuit’ ontroerde me direct. U begrijpt het al: het is intussen verkocht 😊. Kijk eens op haar portfolio. Of maak een afspraak. Iets ‘in het echie’ zien doet vaak veel met iemand. Een autodidactische Kunstenaar is met een grote K, dat staat voor mij vast! ”
Flora Versloot te Den Haag 2020|2021

 

no.16
Vader | Father
Badpak | Swimsuit

 

“Hoe leuk is het als je verrast wordt door iemand die je hebt mogen begeleiden bij haar loopbaanvraag.
Jolanda heeft haar hart gevolgd en gaat vol voor haar passie: met steen kunst maken.
Ik heb van haar een echt steenkunstwerk mocht ontvangen voor in mijn praktijk. Jolanda @versloot_steenkunst nogmaals heel erg bedankt!
Jouw kunstwerk kan op deze manier een inspiratie zijn voor anderen. Ik wens je veel succes en vooral veel plezier met het verder vormgeven van jouw bedrijf”.
Esther Oosterling, 2022

Colorful Bird 

 

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial