Beeldhouwen

Maak kennis met het werken met speksteen. Investeer in jezelf, 1-op-1 dus alle aandacht gegarandeerd.

Ervaring met steen bewerken is niet nodig en je hoeft niet creatief te zijn. In 4 privélessen (3 uur per les) gaan we daar mee aan de slag. De zachte steen laat zich gemakkelijk bewerken. Daardoor kan iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid, een eigen beeld creëren. In 4 lessen kun je al zelf een mooi beeld maken. 

Je creatieve brein stimuleren heeft een gunstig effect op herstel en algemeen functioneren. In een rustige en landelijke omgeving krijg je van mij de volledige en persoonlijke aandacht om anders met je hoofd en gevoel bezig te zijn. Het oppakken van een creatieve bezigheid is een fijne manier om je brein te stimuleren en mentaal weer in balans te komen. Even uit het malende hoofd komen en daarmee je zelf een self-care moment in de week gunnen.

Maar natuurlijk ook als je gewoon nieuwsgierig bent of beeldhouwen wat voor jou is en je wilt niet meteen in een grote groep les krijgen, dan ben je van harte welkom om een korte privé-cursus bij mij te komen volgen.


Investering:
4  privélessen (3 uur per les)  €180
Inclusief: gebruik gereedschap en koffie/thee & persoonlijke aandacht

 


Rouwend Beeldhouwen ♡

Rouwen en beeldhouwen dat maakt samen: Rouwend Beeldhouwen. 

De cursus Rouwend Beeldhouwen is een vorm van creatieve rouwbegeleiding.
Speksteen is een zachte steensoort, makkelijk te bewerken en heel aaibaar, dus heel geschikt als herinneringsteen.
Hoe fijn is het als jezelf een beeld maakt en tijdens het proces je herinneringen en emoties in de steen leggen. Je kunt letterlijk in verbinding komen met de herinneringen door de steen, die je zelf hebt gemaakt, aan te raken.
De steen waarin jij je emoties, herinneringen en gedachten een plek hebt gegeven, die symbool staat voor iemand of een periode uit jouw leven.
Ik bied je een veilige plek waar je ook verdrietig mag zijn. Indien gewenst, kunnen we in de steen wat as of een ander aandenken verwerken. Het mag er zijn, tastbaar en aaibaar. Ik help je er graag bij.

♡ met as;  gemaakt door cursist 03/2023

De korte cursus is voldoende om een mooi beeld te kunnen maken. Mocht je na deze cursus behoefte hebben aan meer rouwbegeleiding door mij, dan kunnen we verder via de sessies Rouwbegeleiding♡ 

Investering:
4  privélessen  (3 uur per les) €180
Inclusief: gebruik gereedschap en koffie/thee & persoonlijke aandacht

Geïnteresseerd?  Bel 06-28477398 of  mail: info@versloot.eu   voor meer informatie.

📍Locatie atelier: Achterveld (Leusden | Amersfoort)#burnout #pandemieburnout #pandemierouw #corona #covid #longcovid #kanker #trauma #revalidatie #rouw #rouwverlies #rouwcounseling #prepensioen #verlies #privecursus #investereninjezelf #cursus #beeldhouwen #lifestyle #speksteen #creatief #metime #koestersteen #herinneringinsteen #herinnersteen #uitvaart #workshop #speksteenbewerken #cursus #cursusbeeldhouwen #balans #gevoelsteen # selfcare #zelfzorg #creatievetherapie #creatievetherapiebijrouw #creatievetherapiebijburnout #creatievetherapiebijverlies #creatieverouwtherapie #rouwtherapie  #beeldrouwen #creatieverouwtherapie #rouwendbeeldhouwen #rouwbegeleiding #stervensbegeleiding

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial