Graag ga ik samen met jou aan de slag in een korte cursus beeldhouwen.
Maak kennis met het werken met speksteen. Investeer in jezelf, 1-op-1 dus alle aandacht gegarandeerd.

Ervaring met steen bewerken is niet nodig en je hoeft niet creatief te zijn. In 4 of 6 lessen (3 uur per les) gaan we daar mee aan de slag. De zachte steen laat zich gemakkelijk bewerken. Daardoor kan iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid, een eigen beeld creëren. In 4 lessen kun je al zelf een mooi beeld maken, met 6 lessen heb je meer tijd voor de details, de afwerking of om nog een 2e beeld te maken. Heb je meer tijd nodig dan kun je een extra losse les bijboeken.

Investering:
4  of  6 lessen x €35 
Inclusief: gebruik gereedschap en koffie/thee & persoonlijke aandacht

 

KOM even uit het moment en (her)vind je creativiteit 🗿

 

cursus SteenGevoel
Wil je gewoon eens proberen of beeldhouwen bij jou past?

Je creatieve brein stimuleren heeft een gunstig effect op herstel en algemeen functioneren. In een rustige en landelijke omgeving krijg je van mij de volledige en persoonlijke aandacht om anders met je hoofd en gevoel bezig te zijn. Het oppakken van een creatieve bezigheid is een fijne manier om je brein te stimuleren en mentaal weer in balans te komen. Even uit het malende hoofd komen en daarmee je zelf een self-care moment in de week gunnen.

Maar natuurlijk ook als je gewoon nieuwsgierig bent of beeldhouwen wat voor jou is en je wilt niet meteen in een grote groep les krijgen, dan ben je van harte welkom om een korte privé-cursus bij mij te komen volgen.

  

KOM laten we het verlies een mooi plekje geven ♡  

 

Beeldhouwen en rouwen dat maakt dat we samen: rouwend beeldhouwen

SteenKunst is heel aaibaar, dus heel geschikt als koester- of herinneringsteen en dan noem ik het een GevoelSteen. 


Je kunt letterlijk in verbinding komen met de herinneringen door de steen, die je zelf hebt gemaakt, aan te raken. De steen waarin jij je emoties en gedachten een plek hebt gegeven, die symbool staat voor iemand of een periode uit jouw leven. Ik bied je een veilige plek waar je ook verdrietig mag zijn. Indien gewenst, kunnen we in de GevoelSteen wat as of een ander aandenken verwerken. Het mag er zijn, tastbaar en aaibaar. Ik help je er graag bij.

 

De korte cursus is voldoende om een mooi beeld te kunnen maken. Mocht je na deze cursus behoefte hebben aan meer rouwbegeleiding door mij, dan kunnen we verder via de Rouwbegeleiding♡ sessies.

 
Geïnteresseerd?
Bel 06-28477398 of
mail: info@versloot.eu   voor meer informatie.

📍Locatie atelier: Postweg 7, 3831 SE Achterveld (Leusden | Amersfoort) 

#burnout #pandemieburnout #pandemierouw #corona #covid #longcovid #kanker #trauma #revalidatie #rouw #rouwverlies #rouwcounseling #prepensioen #verlies #privecursus #investereninjezelf #cursus #beeldhouwen #lifestyle #speksteen #creatief #metime #koestersteen #herinneringinsteen #herinnersteen #uitvaart #workshop #speksteenbewerken #cursus #cursusbeeldhouwen #balans #gevoelsteen # selfcare #zelfzorg #creatievetherapie #creatievetherapiebijrouw #creatievetherapiebijburnout #creatievetherapiebijverlies #creatieverouwtherapie #rouwtherapie  #beeldrouwen #creatieverouwtherapie #rouwendbeeldhouwen #rouwbegeleiding #stervensbegeleiding

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial