Rouwhulp & samenwerking:

De Condole app waar ook ik bij ben aangesloten. Zoek je mijn hulp, download de app en kijk wat  Condole en ik voor jouw rouwhulp  kunnen betekenen. 

 

 

image001.png
https://condole.nl 


 


Steenkunst & samenwerking:

Als mijn SteenKunst een sokkel nodig heeft , dan ga ik vanzelfsprekend voor vakmanschap. Ik heb verstand van steen bewerken en voor mijn sokkel zoek ik de samenwerking op met vakmensen die hiervoor ook de juiste gereedschap hebben. Want alles moet kloppen, dus ook de sokkel. Geen standaard werk voor deze SteenKunstenaar 🙂 . Is het niet realiseerbaar dan zoeken we samen naar een mooi alternatief.


Een vrijwilliger van Groot Zandbrink voor mij aan het werk. 

Ik maak bij voorkeur gebruik van resthout of hout met een historie.De eikenhouten sokkels zijn afkomstig van de bouw van een veranda. Ook ben ik in bezit gekomen van 2 stukken hout afkomstig uit Artis Zoo Amsterdam na renovatiewerkzaamheden. 

Voor stalen sokkels ga ik naar smederij https://www.tupker.nl .


 

Voor mijn expositie in het https://www.marienhof.nl (Juli 2021-Maart 2022) heb ik de verbinding gezocht met de historie van het pand. Het voormalig klooster en burgerweeshuis was tevens een weverij. Ik heb tijdens een workshop bij http://nataliewool.nl een aantal wollen kleedjes gemaakt. Enkele beelden worden hierop geëxposeerd. De kleedjes zijn ook te koop #wolkunst


 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial