Atelier: om zelfstandig te kunnen werken en privΓ© cursussen te geven, zoek ik een geschikte atelier/werkruimte in de buurt van Amersfoort (max.30 km) tegen een redelijke huurprijs. ca. 30-50 m2, keukentje of spoelbak, k/w water, toilet en deur naar terrasje. Parkeerruimte voor 3 auto’s.

Galeries en expositie ruimtes: om mijn werk aan breder publiek te tonen en wellicht ook te kunnen verkopen, wil ik in contact komen met galeries die mijn werk willen exposeren. Weet jij, of ben jij, iemand die mij kan helpen? Bel, app of mail!

Hout: Om mijn werk mooi te kunnen presenteren en op sokkel te zetten, zoek ik (rest) hout van houtzagerijen of houtbewerkingsbedrijven (evt. tegen kleine vergoeding). Misschien kunnen we samenwerken waarbij mijn steenkunst gecombineerd wordt met jouw duurzame hout. Natuurlijk is dat een vermelding waard op mijn website ; )

Staal: Er zijn kunstwerken die genoeg hebben aan een subtiele voet die bestaat uit een stalen pen met plaat, maar dan het liefst net even anders dan standaard πŸ™‚ Daarvoor zoek ik de samenwerking met een smederij die ook oog heeft voor details.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial